ʻaoʻao_banner

huahana

OEM 100% maʻemaʻe Balance aromatic hui ʻana i nā aila pono no ka noʻonoʻo kaumaha

wehewehe pōkole:

wehewehe:

Ke like kou lā paʻa i ka hele wāwae, ʻo Balance synergy blend ka ʻupena palekana e kali ana ma lalo.Hoʻoikaika kona ʻala palupalu a me ka pua e hāʻawi i kahi pae palekana no kou noʻonoʻo, kino a me kou ʻuhane.ʻO Balance kahi hui hoʻihoʻi o nā ʻaila koʻikoʻi (me ka Lavender, Geranium a me East Indian Sandalwood) hiki ke pale aku i ke kaumaha o ka hopohopo a me ke kaumaha.E hoʻihoʻi hou i kou manaʻo o ka ʻoluʻolu ma ka hoʻopuʻi ʻana i kekahi mau kulu o Balance a puni ka lā. Manaʻo mākou i ka palekana, ka maikaʻi a me ka hoʻonaʻauao ma ka hāʻawi ʻana i nā huahana aromatherapy maikaʻi loa.No kēia kumu, hoʻāʻo mākou i kēlā me kēia hui o nā aila pono a hāʻawi i nā hōʻike msds i kā mākou mea kūʻai aku e hōʻoia i ka waiwai therapeutic a me ka maʻemaʻe o kēlā me kēia aila.

Pehea e ho ohana:

ʻO kēia hui ʻaila koʻikoʻi no ka hoʻohana ʻana i ka aromatherapy wale nō a ʻaʻole no ka ʻai ʻana!

ʻauʻau & ʻauʻau

E hoʻohui i 5-10 kulu i ka wai ʻauʻau wela, a i ʻole e kāpīpī i ka mahu ʻauʻau ma mua o ke komo ʻana i kahi ʻike spa ma ka home.

Lomilomi

8-10 kulu o ka aila pono no ka 1 auneke o ka aila lawe.E hoʻopili pololei i kahi mea liʻiliʻi i nā wahi e hopohopo nei, e like me nā ʻiʻo, ka ʻili a i ʻole nā ​​hono.E hana mālie i ka ʻaila i loko o ka ʻili a komo pono.

Inhalation

Hoʻomohu pololei i nā mahu ʻala mai ka ʻōmole, a i ʻole e kau i kekahi mau kulu i loko o kahi puhi ahi a i ʻole diffuser e hoʻopiha ai i kahi lumi me kona ʻala.

'Ōlelo Aʻo:

ʻIke palekana

Inā hāpai, kahu hānai a ma lalo paha o ka mālama kauka, e nīnau i ke kauka.E hoʻopau i ka hoʻohana inā loaʻa ka ʻili.Mai hoʻohana i nā ʻeha hāmama.Hōʻalo i ka pili ʻana me nā maka.No ka hoʻohana waho wale nō.

Kānāwai Kānāwai

Inā hāpai, kahu hānai a ma lalo paha o ka mālama kauka, e nīnau i ke kauka.E hoʻopau i ka hoʻohana inā loaʻa ka ʻili.Mai hoʻohana i nā ʻeha hāmama.Hōʻalo i ka pili ʻana me nā maka.No ka hoʻohana waho wale nō. ʻAʻole i loiloi ʻia nā ʻōlelo e pili ana i nā mea hoʻohui meaʻai e ka FDA a ʻaʻole i manaʻo ʻia e hōʻoia, mālama, hoʻōla, a pale i kekahi maʻi a i ʻole ke kūlana olakino.


Huahana Huahana

Huahana Huahana

E ʻimi i kāu koena me kā mākou ʻaila huila i haku ʻia









  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou